Dumpade

Kärlek och relationer

Vad 3 steg kan stoppa min skilsmässa?

Skilsmässa är på en all time high och en grov ekonomi hjälper inte. För alla som frågar “hur kan jag stoppa min skilsmässa “, vi delar 3 tekniker i den här artikeln för att hjälpa dig att bromsa din skilsmässa och återuppbygga ditt äktenskap.

Vi lever i en galen blandad värld när det är lättare att få en skilsmässa än att gifta sig. Vad är det med löftena, egentligen? Bara ord? Vi kanske ska stanna upp och tänka igenom det här.

Stoppa skilsmässan!?

Folk blir skadade i en skilsmässa. Inte bara de två makarna, som tror att de befriar sig själva, utan särskilt barn. Så är det något jag kan göra för att stoppa min skilsmässa?

Kanske. Även om det inte finns några garantier i livet och absolut inte i domstol, det finns några beprövade tekniker kända för att stoppa skilsmässa. Och jag skulle vilja dela 3 av dessa tekniker med dig här.

Först måste du inse att åtgärder är viktigare än ord. Minns du att jag nämnde äktenskapslöftena ovan? Om skilsmässa är på bordet nu, tog någon inte “’til död gör oss del” mycket allvarligt.

Kärnfamilj eller stjärnfamilj?

Så bara säga att du kommer att förändras betyder inte att du kommer. Du måste förstå det. Att ge löften och inte hålla dem är mycket värre än att aldrig lova något till att börja med.

Om du har en affär, måste det sluta just nu. Kall kalkon utan att titta tillbaka. Kanske du även behöver komma på ett sätt att låta din make att övervaka ditt beteende på något sätt, särskilt om du reser för arbete. Visa att du menar allvar med att förhindra skilsmässa och återuppbygga ditt äktenskap.

Har du spenderar för mycket din budget? Många gånger är detta kvinnans problem, men absolut inte alltid. Ekonomiska problem skadar verkligen ett äktenskap, men särskilt när ekonomin är dålig. Lova inte att spendera klokare, sluta spendera nu.

Lovar du att vara hemma till middagen i tid men sedan dyka upp sent; ännu värre, utan att ringa? Om du tror att du behöver lämna 5 minuter tidigare, lämna 20 minuter tidigare.

För det andra, se till att du inte leker med känslor. När du använder frasen “Jag älskar dig” se till att det inte är i en tid av känslomässigt lidande som ett argument. Att 3 ord fras går mycket längre när oväntade och inte krävs.

Visst inte säga “Jag älskar dig” bara för att framkalla en reflex “Jag älskar dig” tillbaka från din partner. Om inte uppriktig, som faktiskt kan försvaga äktenskapet förhållandet.

Tredje, tror inte någonsin att du kan “win” ett argument. Din överlägsna logik och resonemang färdigheter kan vinna dig slaget men få dig att förlora kriget. Ha den stora bilden i åtanke.

Målet bör vara att rationellt diskutera problem och arbeta tillsammans som ett team för att lösa dem, inte argumentera, finger punkt och tilldela skuld.

Det finns ingen anledning att undra “hur kan jag stoppa min skilsmässa ” något mer. Du har just läst 3 beprövade tekniker du kan börja att anställa direkt.

Category: