Dumpade

Kärlek och relationer

Relationsråd – Hur får man rätt råd när du behöver det


De flesta relationer misslyckas så småningom, och relation råd är den enskilt viktigaste delen av att överleva en upplösning. Men, du måste lära dig att tillämpa rätt tips på din situation. Här är 12 av de mest användbara relation råd du kan följa:

Först, kom alltid ihåg att ingen relation råd är någonsin absolut.

Experter föreslår att det bästa råd du någonsin kommer att få kommer från din partner eller någon nära dem. Det är lättare att skylla på ditt eget beteende istället för att undersöka dina egna handlingar. Och det är precis vad mer än 80 procent av par hamnar i relationsterapi – de hävdar att deras problem är helt deras partners fel, även när förhållandet bygger på lögner och bedrägeri.

För det andra kan du inte alltid lita på råd från din partner när det gäller relationsrådgivning. Du bör lyssna på ditt inre barn och ta de råd hon ger dig med en nypa salt. Råden från ditt inre barn är den mest exakta råd som kan ges i alla situationer och detta gäller även relationer.

För det tredje får du heller aldrig förlita dig på din partners relationsråd.

Din partner kan ha gett dig råd, men dina personliga erfarenheter och erfarenheter är det enda sättet som kan hjälpa dig att fixa relationen, inte råd från den andra halvan.

För det fjärde, när det gäller förhållandet råd, måste du veta när du förlorar argumentet, och när det är dags för dig att backa. Om du försöker övertyga din partner att sluta vara med dig för gott, kanske du behöver omvärdera ditt eget beteende och sluta försöka övertyga din partner att de behöver dig i första hand. Det finns många människor som är så desperata att få någon de älskar att de övertyga sig om att det är något fel med sin partner när det gäller relationer.

För det femte, när det gäller relationsråd, måste du inse att din partner måste vara din främsta prioritet hela tiden. Din relation är tänkt att vara det viktigaste i ditt liv, så det är vettigt att se till att allt som har att göra med din partners liv ges samma uppmärksamhet som allt annat. som har med ditt liv att göra. Detta inkluderar din partners karriär, ekonomi, hobby, vänner och familj.

Sjätte, du får aldrig ignorera dina egna känslor om en person om de orsakar dig en hel del smärta och förvirring när det gäller förhållandet råd. Även om du är rädd för dem, måste du erkänna det för dem först. Ibland kan du känna dig obekväm att uttrycka din åsikt eller ha en konversation med din partner, men du kan inte ignorera det om de orsakar dig smärta. Det är normalt att vara nervös om detta, men du måste se till att du förstår varför de gör dig nervös och att du inte kommer att skada dem ytterligare genom att berätta dina åsikter.

Sjunde, bör du också kunna följa din relation råd inför frestelsen. Vissa relationer slutar illa eftersom människor försöker göra för mycket och sluta göra saker värre. Detta kan ses som ett tecken på att de inte tar saker på allvar och är för känslomässiga. Så du får aldrig glömma att de gör saker som kan skada dig om du fortsätter att följa dem. Gör inte din partner känns som om du är en idiot bara för att de inte lyssnar på dig när det gäller råd.

Category: