Dumpade

Kärlek och relationer

Relationsråd för män – Vad kvinnor behöver veta om relationer


Om du är en man som söker förhållande råd, så läs vidare! Det första steget är att fråga dig själv: “Vad får mitt förhållande att fungera?”

Kvinnor vet vad det är som får deras relationer att fungera. De har erfarenhet och de kan oftast använda den erfarenheten som en språngbräda för att guida dig i ditt eget personliga sökande efter relationsråd. Vad jag ska föreslå dig här är något som kan verka självklart, men jag slår vad om att det förvånar dig… det handlar om din attityd!

Män är mer självcentrerad än kvinnor.

Det är ett gammalt och sant faktum. Det finns i allt vårt DNA. Så när vi närmar oss en relation, känner vi ofta som om vi måste sätta oss själva först.

Den goda nyheten är att vi har verktyg för att hjälpa oss att hantera våra förväntningar och skydda våra relationer från farorna med att bli självcentrerad. De verktyg vi använder för att göra som kallas självkontroll och självkännedom. Du kan lära dig att använda dessa verktyg med hjälp av relationsråd böcker som innehåller effektiva tekniker om hur man kan tillämpa dessa verktyg på din relation. Det är ett enkelt koncept, men du kanske blir förvånad över hur lätt det är att tillämpa dessa begrepp på din relation.

Nu, många män har inte en aning om hur man tillämpar dessa begrepp till sina relationer. Jag brukade vara en av dem som inte förstod vad jag gjorde när jag försökte hantera mina relationer. Det var frustrerande eftersom jag ville känna mig älskad, ville känna ville, men förstod inte hur man hanterar relationer framgångsrikt. I den här artikeln kommer jag att ge dig några relation råd för män.

Först, när du dejtar kvinnor, måste du inse att hon är en människa precis som du och att hon är förmodligen precis som du. Hon har sina egna känslor, rädslor, önskningar och drömmar. Hon behöver inte dela dessa saker med dig, men hon kommer, för det mesta, om du låter henne.

Det näst viktigaste att inse är att kvinnor inte är rädda för engagemang.

Många av oss har hört historier från vänner, familj och kollegor till kvinnor som lämnade män med brustna hjärtan eftersom de hade övertygat sig själva om att de var för unga eller för gamla, och för behövande för att begå. till dem.

Kvinnor fruktar inte engagemang alls, även om det kan vara svårt att tro ibland. Om du vill lära sig relation råd för män, börja med att erkänna att de flesta kvinnor vill känna ville. och behövs.

Det sista som du bör ta bort från förhållandet råd för män är att se till att du tar hand om dig själv. Du vill vara självsäker och glad, och ta hand om din kropp, sinne och ande.

Män måste oftast hantera detta på ett annat sätt än kvinnor gör. De har svårt att tro att de kan komma undan med att vara oansvariga med sina kroppar. Män kan missbruka sina kroppar fysiskt och känslomässigt. Det är nästan omöjligt att tänka på en man som inte gör det.

Det är också en utmaning att tänka på en man som inte alltid är ansvarig med sina pengar. eftersom de flesta kvinnor inte kommer att förlåta en man som inte betalar sina räkningar. så det är viktigt att du visar män att du är villig att betala dina mot betalning.

Slutligen kan du lära dig relationsråd för män genom att lära sig att hantera dina känslor och lära dig att kommunicera effektivt med din partner. En sund och kärleksfull relation bygger på kommunikation. Kvinnor vill inte känna som om du undanhåller information eller döljer något från dem. Du bör lära dig att kommunicera och vara öppen om de saker du inte vill att din partner ska veta om dina tidigare relationer.

Slutligen kan du lära dig relation råd för män genom att lära sig att hantera dina känslor. Kvinnor är de enda som kan göra detta och det enda sättet att bli framgångsrik är att lära sig att kontrollera dina känslor så att de inte blir ett problem i dina relationer.

Category: