Dumpade

Kärlek och relationer

Förhållande Råd: När de inte vill att du Längre

De säger i tydliga ordalag att de inte är skyldiga dig något och förhållandet är genom. Klicka. på konversationen; slutet av relationen. Vad gick fel?

Allt verkade gå så bra. Kemin mellan er två var uppenbar. Ni båda delade de flesta av samma intresse och de samtal du hade om online via telefon eller ansikte mot ansikte var fyllda med otroliga samtal och skratt. Saker var på väg att gå till nästa nivå i din relation dvs få mer allvarliga. Det var inte bara du som kände så heller. Din partner var på samma våglängd.

Vad gick fel?

Du ringer personen och försöker ta reda på orsaken. När de svarar i telefonen låter de ännu kallare än röstbrevlådan. De säger i tydliga ordalag att de inte är skyldiga dig något och förhållandet är genom. Klicka. på konversationen; slutet av relationen.

Orsakerna kan varieras men i verkligheten spelar det ingen roll. Den viktigaste punkten är att dumpas är en av de mest smärtsamma saker som kan hända vem som helst. Avslag är en mäktig kraft som kan slå oss som en flodvåg. 

Kärleken försätter oss i en position där vi är mest sårbara. Att dela dina livserfarenheter med någon bara för att få dem att vända och avvisa dig verkar som de skrattar i ansiktet. Det gör ont. Den som säger något annat lurar sig bara. Om du måste sörja på ditt eget sätt att komma över det som är bra.

Vad du inte får låta avslag göra med dig är att skapa en permanent vägg av självtvivel. Som har potential att sabotera alla relationer du kommer att ha i framtiden (och du kommer att ha framtida relationer). Om du vill analysera vad som gick fel, så gå vidare. Finns det saker du kunde ha gjort annorlunda? Eventuellt. Inget förhållande är perfekt. Men kom också ihåg att det krävs två för att dansa tango. Det är mer än okej att tilldela en del av denna skuld till den andra personen. Det betyder inte att du ringer upp dem och börja berätta för dem vad de gjorde fel. Förhållandet är över så respektera deras önskemål.

Vad gör du? Gå vidare.

Du var en bra person innan förhållandet och du är fortfarande en god människa. Förstå att det är deras förlust inte din. Nu kommer de aldrig att få veta allt om underbara dig. Det är inte arrogans eller desperation. Det är bara den enkla sanningen. Avslag i en relation ska aldrig innebära att du slutar älska eller bry sig om dig.

Inte internalisera någon av dessa fåniga dikter eller kärlekssånger som säger att de (vilket innebär att du) aldrig kommer att älska igen. – Det är klart att du gör. Lämna allt som själv tvivel i det förflutna och gå vidare. Den enda låten du bör internalisera är den som är skriven av Jerome Kern:

Category: