Dumpade

Kärlek och relationer

Förhållande Råd är ofta dåligt


Av någon anledning, relationer verkar ha ett problem med förhållandet råd. Vad mer, en hel del relation råd verkar komma från människor som inte är bra på att kommunicera.

Det finns också en hel del relationer som verkar vara på väg till skilsmässa på grund av detta en aspekt av förhållandet råd. Problemet är att många människor inte vet rätt sätt att närma sig förhållandet råd och de bara inte få det. Det är svårt nog att räkna ut vad du vill ha i ett förhållande, än mindre räkna ut hur man talar med andra människor om det.

Det bästa råd är inte råd alls.

Det är ingen idé att slösa bort din tid på relation råd om den person som ger råd är inte ens en bra lyssnare. Om någon berättar saker i en dålig röst, är chansen att de inte kommer att lyssna på dig ändå.

Jag menar, jag har hört folk ge råd till mig så här. De skulle säga något i stil med “försök att lyssna på den här killen, eftersom han vet vad som händer.” Jag tänkte ändå inte lyssna, men jag hade hört nåt om hur man pratar med den där killen.

Det är det som är fel med relationsråd i allmänhet.

Du kan inte bara leta efter råd och sedan agera som om det betyder något. Det är som ett papper som du skriver ner, och sedan börjar du försöka tolka det när du inte ens läst den.

För det mesta är förhållandet råd som delas ut skriven av någon som inte har någon verklig erfarenhet av situationen. Om du läser om en relation råd från någon som aldrig har varit i en innan, du kommer att ha mycket svårt att räkna ut var man ens börja. Vad har råden med dig att göra? Finns det ett samband mellan vad du ber om och de råd som de ger?

När du läser om relationsråd från någon som har gått igenom något, kan du nästan satsa på att de har lagt sitt hjärta i sina ord och de ger dig vad de tror på. Det är alltid bäst att lyssna på råd från någon som faktiskt har varit där och gjort det. Det ger dig lite perspektiv och får dig att må bättre om din situation.

I allmänhet är det bästa förhållandet råd inte råd alls. Den bästa relationen råd är den typ som inte bara vad du tror att du vill höra, men vad du behöver höra. – vad som faktiskt kommer att gynna dig och din relation. Inte bara blint gå med på vad du tror att du vill, lyssna på någon som kan ge dig den vägledning som hjälper dig att hitta vägen till en lycklig, framgångsrik relation.

En sak du måste ta del av är att när du letar efter relation råd, måste du vara uppmärksam på alla detaljer som du läser. Till exempel kan du inte bara anta att någon vill att du ska öppna upp mer, eftersom de bara är trevliga. Kom ihåg att du inte känner någon om du inte lär känna dem.

Du måste också veta att förhållandet råd kommer att vara annorlunda för alla. Vissa människor kommer att säga att du måste ändra hur du behandlar din make och familjemedlemmar, medan andra människor kommer att säga att du bara ska koppla av och njuta av livet mer.

Ta råd som du får med en nypa salt, eftersom det kommer från ett perspektiv som inte försöker skada dig eller få dig att känna skuld över någonting. Om du vill ha ett bättre och lyckligare förhållande, är det alltid bättre att låta din intuition vara din guide.

När du har tagit dig tid att lära dig vad du behöver veta, titta på de råd som du har fått noggrant och försöka lista ut vilken typ av relation du och din partner verkligen vill ha. Du kanske till och med upptäcker att råden var det mest logiska för båda parter att göra.

Category: