Dumpade

Kärlek och relationer

Där saker kan gå fel i ett förhållande?

Det första året av en relation är viktigt, men ofta, män sluta göra några misstag. Låt oss ta en titt på vad en kille gör som kan hämma en relation.

Hon sa ja när du bad henne gå ut med dig. Ni båda är glada, stämningen är inställd och det är början på en ny, speciell och romantisk relation. Den inledande perioden av det första året är speciell eftersom både, killen och flickan, får upptäcka varandra. Sex månader senare känner båda varandra ganska väl.

I slutet av det året är styrkan i relationen etablerad och så är partnerns kvalitet. En kvinna kommer att veta om hennes man är obrydande.

Det är därför under det första året, är det viktigt för män att titta på deras beteende. Han borde inte sätta hennes förväntningar för högt, och han bör inte försöka passa hennes form av den perfekta pojkvännen. Men män kommer alltid att vara män och någonstans på linjen de går fel och göra misstag. Här är några av de vanligaste misstagen som män gör under det mest kritiska året.

Att säga att jag älskar dig för ofta

Dessa tre små ord bör sägas bara när en kille menar det. Annars blir de meningslösa. Ja, kvinnor längtar efter att få höra det, men samtidigt om det är överanvända, kommer det jade. Han bör spara det för mycket sällsynta tillfällen; få henne att tigga för dem. Och bara säga dessa när han verkligen, verkligen betyder det.

Förlåtande alla sina misstag

Han borde berätta för henne vad som irriterar honom och bör aldrig tolerera irriterande beteende, såsom skriker på honom eller göra narr av honom offentligt. Om han sopar allt under mattan, kommer det att sprängas så småningom.

Initierar alltid sex

En man borde visa initiativ främst utanför sovrummet. När det gäller sex, bör det vara ett jämlikt spel. Han borde inte låta bördan av att starta sex falla helt på honom.

Att ta henne för givet

En eller de största fällor män faller i är att bli för bekväm med en kvinna. Han slutar ta ut henne på dejter. Han bryr sig inte längre om hur hon ser ut och slutar vara uppmärksam, ignorera detaljer om henne. Om hans kvinna är speciell för honom, bör han visa det och alltid behandla henne som det är deras första månad tillsammans och inte ta henne för givet.

Undvika konfrontation

Kommunikation är nyckeln till att lösa problem, så om han undviker att prata om dem, kommer de bara att bli större. Ett litet argument nu är mycket bättre än en smärtsam kamp senare. Att undvika konfrontation innebär också att hålla med henne avvisande.

Låta henne göra alla planer

Inte nog med att kvinnor ogillar män som inte kan ta initiativ, de hatar faktiskt att ta det själva. Att smita från alla beslut visar respekt eller en lättsenare attityd. Det visar på en brist på oro. Han borde gå vidare och välja vad man ska äta, vart han går och vad han har på sig. Det finns en fme linje mellan kompromiss och obeslutsamhet.

Om alla dessa misstag undviks förhållandet kan blomma ut till en långvarig förståelse som alltid kommer att binda dem båda tillsammans. Så killar, försök att undvika att göra dessa misstag så att din tjej är lycklig.

Category: