Dumpade

Kärlek och relationer

Att ha en sund relation med hjälp av rådgivning

Valet att delta i relation rådgivning är ofta bara undersökas som en sista chans alternativ för att rädda ett problem relation och huvudet av en bryta upp. Det är aldrig för tidigt eller sent i ett förhållande att medge att rådgivning kan bidra till att göra dina band starkare och kan hjälpa till med förfaranden för att hålla din relation kör bekvämare.

Valet att delta i relation rådgivning är ofta bara undersökas som en sista chans alternativ för att rädda ett problem relation och huvudet av en bryta upp.

Vad är en sund relation?


Men för att få en otrolig relation är det bäst om ett pardriva rådgivning tidigt i relationen före frågor kompoundering. Låt dig inte skrämmas att försöka rådgivning eftersom det är troligt att små problem fångas tidigt kan begränsa större frågor och eventuellt rädda en relation.


Äldre par och de som har varit gifta 10 eller 20 år eller mer tenderar att skjuta upp från rådgivning eftersom det inte var lätt tillgänglig som ett alternativ när de var yngre. Detta är sorgligt, särskilt inte veta om rådgivning kunde ha räddat relationen. Ungdomlig par är mer benägna att prova nya saker
och rådgivning är mycket mer accepterat än tidigare.


När du nämner ämnet att delta i relation rådgivning, är det bästa sättet att förklara att du behöver hjälp att hantera en fråga. Detta kommer att sänka motståndet för att träffa en rådgivare och din partner kommer inte att känna sig anklagad för att vara problemet. Eliminera skuld och en medkännande begäran om välbehövlig hjälp för dig själv kommer att gå långt för att få din partner säga ja till rådgivning.


Anklaga aldrig din partner för att kräva rådgivning även om du tror att de ärden största delen av frågan. Om du förklarar att rådgivning kan lära dig att bli en bättre partner och hjälpa dig att engagera dig mer i relationen, bör du ha ett uppmuntrande svar att delta rådgivning. En gång i rådgivning, ni båda kommer att få urskillning om hur man utför dina roller i relationen bättre.
Det spelar verkligen ingen roll om du har varit i din relation för 1 år eller 5 år, kan förhållandet rådgivning vara ett sätt att hålla små problem från att bli betydande sådana. Det är aldrig för tidigt eller sent i ett förhållande att medge att rådgivning kan bidra till att göra dina band starkare och kan hjälpa till med förfaranden för att hålla din relation kör bekvämare.

Hur man blir en relation råd kurator


Att stanna ostört när man diskuterar att delta i relationsrådgivning är efterlyst. Din partner kan möjligen bli defensiv och känna att det är deras misslyckande att saker och ting inte går rätt. De kanske inte heller ens vet att det fanns ett problem och behöver tid att räkna ut saker. Se till att förklara att välja rådgivning betyder inte slutet på relationen, men ett sätt att utbildas hur man gör ändringar för att förbättra din tid tillsammans.
Även med noggrann planering och plocka rätt tid att ta upp ämnet, kan din partner fortfarande misslyckas med att gå till rådgivning med dig. Även om inte den reaktion du hoppas på, är detta inte rätt tid att bli desperat, eller att lägga skulden.


Rådgivning kommer att fungera bättre med er båda går, men det är viktigt att du gå vidare och göra det på egen hand. Det är önskvärt att din partner kommer att förstå hur viktigt att rådgivning kan vara att din relation, särskilt om du har möjlighet att upprätthålla en positiv attityd, och göra resolutionen att gå med dig.

Category: